Min kundvagn

Mini Cart

Touran

Vi har hundburar för alla generationer av Volkswagen Touran.

 
VW Touran är en populär och pålitlig MPV som kombinerar rymlighet, komfort och praktisk användbarhet. När det gäller att transportera din hund är det viktigt att hitta en trygg och säker hundbur som passar perfekt i bagageutrymmet på din bil. Hos oss har vi hundburar för alla generationer av VW Touran och för alla hundraser. Trots att det är en stor bil finns det skillnader mellan första och andra generationen, så det är viktigt att välja från rätt översikt.
 
 

Se vårt utbud av hundburar för VW Touran 1:a generationen, ca 2010-2015 här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/volkswagen-touran/hundebur-til-volkswagen-touran-2010-2011-2012-2013-2014-2015

 
VW Touran 1:a generationen (ca 2010-2015)
Vi har haft flera besök av denna generation VW Touran i vår utställningshall och har därför haft möjlighet att testa bilen. Det ger oss exakt kunskap om vilka hundburar som passar perfekt i bagageutrymmet. Vi har samlat våra erfarenheter och resultat i en översikt som gör det enkelt för dig att hitta den helt rätta hundburen för din bil.
 
 

Se vårt utbud av hundburar för VW Touran 2:a generationen, ca 2016-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/volkswagen-touran/hundebur-til-volkswagen-touran-2016-2017-2018-2019

 
VW Touran 2:a generationen (ca 2016-nutid)
På samma sätt som med första generationen av VW Touran har vi även haft besök av den andra generationen i vår utställningshall och har därför genomfört omfattande tester av bilen. Det innebär att vi kan ge dig exakt information om vilka hundburar som passar i bagageutrymmet. Vår erfarenhet och kunskap har vi samlat i en detaljerad översikt som hjälper dig att hitta den helt rätta hundburen.
 
Med vår expertis och erfarenhet inom hundburar sedan 2008 är vi specialister på området. Vi erbjuder hundburar av olika kvaliteter, storlekar och prisklasser så att du kan hitta precis det som passar dina behov och budget. Vi hoppas kunna hjälpa dig att hitta den helt rätta hundburen för din VW Touran.