Min kundvagn

Mini Cart

Berlingo

Vi har hundbur till alla generationer av Citroën Berlingo

 
Citroën Berlingo är en populär fleranvändningsbil (MPV) tillverkad av den franska biltillverkaren Citroën. Denna mångsidiga bil är känd för sin rymliga interiör, bekväma köregenskaper och praktiska funktioner.
 
 

Se våra hundburar till 2:a generationen av Citroën Berlingo här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/citroen/citroen-berlingo/hundbur-till-citroen-berlingo-5d-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2

 
2:a generationen (ca. 2009-2018):
Den andra generationen av Citroën Berlingo fortsätter att erbjuda en rymlig och funktionell bagageutrymme. Denna generation har även fått förbättrad design och flera tekniska uppgraderingar. Vår expertis och erfarenhet av hundburar gör oss kapabla att hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen för denna generation av Berlingo.
 

Se våra hundburar till 3:e generationen av Citroën Berlingo här:

 

 
3:e generationen (ca. 2019-nutid):
Den fjärde och senaste generationen av Citroën Berlingo erbjuder ännu mer utrymme och komfort. Bagageutrymmet är fortfarande brett och högt, vilket ger optimal rörelsefrihet för din hund under körningen. Vårt team har testat och utvärderat denna generation av Berlingo, vilket innebär att vi kan erbjuda dig den bästa vägledningen och hitta den perfekta hundburen som passar din hunds behov och denna generation av Berlingo.
 
Oavsett vilken generation av Citroën Berlingo du äger eller överväger att köpa kan vår expertis och kunskap om hundburar hjälpa dig att hitta den perfekta buren för din hund. Vår omfattande testning och bekantskap med varje generation gör det möjligt för oss att erbjuda unika lösningar som uppfyller dina och din hunds behov av komfort och säkerhet under körningen. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen för din Citroën Berlingo.