Min kundvagn

Mini Cart

EQC

Vi har hundbur till Mercedes EQC Elbil.

 
Välkommen till Mercedes EQC, en elbil med fokus på miljövänlig körning och komfort. Vi förstår vikten av att skapa trygga förhållanden för din fyrbenta vän under körning, och därför erbjuder vi ett urval av hundburar som passar EQC.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Mercedes EQC 1:a generationen (2019 - nutid) här:

 
Mercedes EQC (ca. 2019 - nutid)
När det gäller EQC kan det tyvärr vara lite utmanande att hitta rätt hundbur. Trots att bilen är hög är öppningen till bagageutrymmet - bakluckan - mycket låg och tillåter endast en höjd på cirka 60-62 cm. Detta kan vara problematiskt, särskilt om du har en större hund.
 
Men misströsta inte! Vi har landets största utbud av hundburar, vilket innebär att vi också har möjlighet att hitta en hundbur som passar din EQC. Vår testning och kunskap om bilmodellen gör det möjligt för oss att guida dig och hitta den bästa lösningen.
 
Vi älskar att hjälpa och dela med oss av vår kunskap. Du kan alltid få hjälp av oss, och vi svarar gärna på alla dina frågor. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta drömhundburen till din bil och hund, så att du kan skapa trygga och bekväma förhållanden under körningen.
 
Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att du hittar den perfekta hundburen till din Mercedes EQC. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din bil och din hund.