Min kundvagn

Mini Cart

C4 Picasso

Vi har hundbur till Citroën C4 Picasso

 
Citroën C4 Picasso är en rymlig och praktisk MPV-modell från den franska biltillverkaren Citroën. Denna bilmodell erbjuder bekväm körning och gott om plats för hela familjen, inklusive din fyrbenta vän. När det gäller att transportera din hund i C4 Picasso är det viktigt att hitta rätt hundbur som passar bilens bagageutrymme och säkerställer säkerhet och komfort under körningen.
 
 

Se våra hundburar till Citroen C4 Picasso 2:a generationen här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/citroen/citroen-c4-picasso/hundebur-til-citroen-c4-picasso-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-2-generation

 
Citroen C4 Picasso 2:a generationen (ca 2013-2019)
Vi har noggrant testat Citroën C4 Picasso och vet därför exakt vilka modeller och storlekar av hundburar som passar bäst till denna bil. Oavsett om du har en liten eller stor hund kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen som uppfyller dina och din hunds behov.
 
Vår expertis och breda utbud av hundburar gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda lösningar till Citroën C4 Picasso. Vi har noggrant valt ut hundburar i olika storlekar, material och design som säkerställer optimal passform och funktionalitet.
 
Ge din hund en trygg och bekväm reseupplevelse med en hundbur som passar perfekt till din Citroën C4 Picasso. Vårt mål är att säkerställa att din fyrbenta vän får den bästa möjliga transportupplevelsen under körningen.