Min kundvagn

Mini Cart

ID 4

Vi har hundburar till Volkswagen ID4

 
Volkswagen ID4 är en rymlig och imponerande bilmodell som erbjuder utmärkt komfort och praktisk användbarhet. När det kommer till att transportera din hund är ID4 naturligtvis mer lämplig än ID3 eftersom den har större bagageutrymme. Det kan dock vara svårt att hitta rätt hundbur som passar till bagageutrymmets utformning. Som tur är har vi det bredaste utbudet i landet, så vi har också hundburar till din bilmodell.
När du väljer en hundbur är det viktigt att vara uppmärksam på vilken utrustningsvariant du har. Vanligtvis har ID4 en sänkt bagageutrymme med en hög lastkant, men det är möjligt att köpa en extra platta som gör bagageutrymmet jämnt med öppningarna. Detta har stor betydelse för vilka modeller som passar bäst. Vi har hundburar för båda konfigurationerna i bagageutrymmet.
 
 

Se våra hundburar till VW ID4 ca. 2020-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/id4/hundbur-till-vw-id4

 
VW ID4 (ca. 2020-nutid)
Vi har noggrant testat bilen och är bekanta med bagageutrymmets utformning, så du behöver inte oroa dig. Vi har gjort en översikt så att du enkelt kan se vilka modeller som passar och välja den hundbur som passar dina behov.
 
Vi älskar att hjälpa till och vi hoppas att du kan hitta din nya hundbur hos oss. Om du behöver hjälp är du välkommen att säga till. Vi har varit här sedan 2008 och är mer än villiga att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha.