Min kundvagn

Mini Cart

Tiguan

Vi har hundburar till alla generationer av Volkswagen Tiguan.

 
Volkswagen Tiguan är en populär och mångsidig SUV som kombinerar stil, komfort och funktionalitet. När det gäller hundägare är det viktigt att hitta rätt hundbur som kan garantera trygghet och säkerhet under transporten av våra fyrbenta vänner. Volkswagen Tiguan är lämplig för att ha en hundbur för en hund, men kanske mindre lämplig för hundburar för två hundar. Detta beror främst på att även om det är en stor bil, har den inte samma djup som en kombi. Det finns också en hög lastkant som man måste se till att dörren till hundburen kan öppnas över. Därför rekommenderas det att välja en hundbur med trappsteg till din VW Tiguan.
 
Vi är stolta över att kunna erbjuda de bästa priserna på hundburar till Volkswagen Tiguan, eftersom vi säljer direkt från tillverkarna via vår egen import. Dessutom har vi det bredaste utbudet av hundburar i landet, så att du kan hitta den perfekta buren för din bil och hund.
 
 

Se våra hundburar till VW Tiguan Mk1 / 1:a generationen ca. 2007-2016 här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/volkswagen-tiguan/hundebur-til-volkswagen-tiguan-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016-mk1

 
VW Tiguan Mk1 / 1:a generationen (ca. 2007-2016)
Vi har testat bagageutrymmet i denna generation av VW Tiguan och känner till exakta mått för att hitta rätt hundburar. Vi har samlat våra testresultat och skapat en översikt så att du enkelt kan hitta modellerna som passar i ditt bagageutrymme. Oavsett storlek på din hund kan vi garantera att vi har en hundbur i vårt sortiment som passar perfekt i din bil.
 
 

Se våra hundburar till VW Tiguan Mk2 / 2:a generationen ca. 2016-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/volkswagen-tiguan/hundebur-til-volkswagen-tiguan-2016-2017-2018-2019-mk2

 
VW Tiguan Mk2 / 2:a generationen (ca. 2016-nutid)
Vi har också testat bagageutrymmet i den andra generationen av VW Tiguan. Med våra exakta mätningar och kunskap om bilens specifikationer har vi skapat en detaljerad översikt över hundburar som passar till denna modell. Oavsett om du har en liten eller stor hund kan du hitta rätt hundbur i vårt sortiment och vara säker på att den passar perfekt i din VW Tiguan.
 
Med vår expertis och erfarenhet av hundburar sedan 2008 är vi dedikerade att hjälpa dig att hitta den helt rätta hundburen för dina behov. Vi erbjuder hundburar av olika kvalitet, storlek och pris så att du kan hitta det som passar bäst för dig och din hund. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen.