Min kundvagn

Mini Cart

U5

Aiways U5 är en spännande elbil som är designad med tanke på både komfort och säkerhet, inte bara för föraren och passagerarna utan också för deras fyrbenta vänner. En unik funktion hos Aiways U5 är möjligheten att integrera hundburar i bagageutrymmet, vilket garanterar en bekväm och säker resa för både hundar och människor.
 
Med hundburarna i Aiways U5 kan du enkelt och bekvämt transportera dina husdjur utan att kompromissa med utrymme eller komfort. Burena är skräddarsydda för bilens bagageutrymme och utnyttjar utrymmet optimalt samtidigt som de upprätthåller en säker separation mellan kupén och bagageutrymmet.
 
Hundburarna är designade med fokus på ventilation och komfort. De är ofta utrustade med galler både fram och på sidorna, vilket möjliggör tillräcklig luftcirkulation och ljusinsläpp, så att dina husdjur känner sig bekväma under resan. Dessutom är burena lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem idealiska för alla typer av hundar och resor.
 
Med Aiways U5 kan du njuta av en utmärkt elbilsupplevelse samtidigt som du säkerställer dina fyrbenta vänners komfort och säkerhet under resan. Det är en bil som passar perfekt både för bilentusiaster och djurälskare som vill ge det bästa för sina husdjur.