Min kundvagn

Mini Cart

VII 2018 -> ?

Hundburar som passar i din Ford Fiesta VII 2018 -> ?

Vi har testat din bil ☺️ Och det betyder att du kan beställa en hundbur från listan nedan med lugn och ro. Kom ihåg att läsa texten i informationsrutan ovanför produkterna, eftersom det kan finnas saker som du behöver vara extra uppmärksam på.

  Du kan alltid byta/returnera – Även om buren har varit monterad i bilen
  Kom ihåg – buren skall vara så liten som möjligt
  Vår ”Passar Upp Till” guide är vägledande

Hej - Mitt namn är Morten och jag sålt hundburar siden 2008.
Jag var trött på att priset och kvaliteten inte stämde överens I dag hjälper jag till att utveckla storlekar, och komma med förslag till förbättringar, så jag med säkerhet vet att oavsett vilket märke du köper, får du så mycket hundburar som möjligt för pengarna. Hoppas att du hittar rätt hundbur här i översikten. Om inte, vänligen kontakta mig. Jag älskar att hjälpa till. ☺️

Morten fra Billige-hundebure.dk

 
+12.574 nöjda kunder
 
Köp från experterna
 
Prisgaranti
 
Snabb leverans

Se exempel på hundburar Ford Fiesta VII 2018 -> ?

 
Example of VII 2018 -> ?
Example of VII 2018 -> ?
 

Vigtig info til dig med en Ford Fiesta VII 2018 -> ?

Ford Fiesta har funnits i många år, och detta är nu den 7:e generationen, så vi kan tryggt konstatera att Fiesta är en populär bil. Traditionellt sett har man inte kunnat få hundburar till bilar i denna storlek. Tidigare utvecklades hundburar endast för stora kombibilar. Lyckligtvis har det ändrats de senaste åren, så det är nu möjligt att få hundburar till din bil om du kör en Fiesta. Dock tillåter storleken på bagageutrymmet endast hundburar för mindre hundar. Om du har en stor hund bör du överväga att fälla ner baksätena - då finns det fler möjligheter.

- Kom ihåg att du har en sänkt bagageutrymme med en hög lastkant. Det betyder att du bör välja en hundbur med steg så att burdörren kan öppnas över kanten.

- Du har mest utrymme i mitten av bagageutrymmet. Ut mot sidorna böjer bagageutrymmet sig, så det är inte samma djup där.

- Om du är osäker på om hundburen är tillräckligt stor för din hundras, kan du skissa upp måtten på golvet hemma, så att du visuellt kan få en idé om storleken.

 
Handla enligt
Sortera efter Hundens vikt
 1. 0-10kg 1
 2. 10-20kg 1
 1. b-safe ELITE - D1
  Rabatt
  9/10 Premium hundebur Lyxig kvalitet

  Specifikt om ELITE D1:
    Tryggt & Säkert
    Buren kan låsas
    Populärt märke


  Passar upp till:


  https://billiga-hundburar.se/pub/media/car_model/252/d1.jpg
  Testad i din Ford Fiesta
  Du kan tryggt beställa denna modell.
  Vi garanterar att hundburen passar i din bil.
  Specialpris 3 549,00 SEK Ordinarie pris 3 999,00 SEK

Behöver du hjälp? 

Vi hjälper dig gärna.

Här försöker vi hjälpa till med de vanligaste frågorna vi får när folk ska köpa en ny hundbur. Om du har några frågor utöver dessa är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. Det finns flera sätt att nå oss på. Hitta vår kontaktinformation här eller skicka bara ett mejl.

1) Vad händer om hundburen inte passar i min bil eller för min hund? Du kan byta ut din hundbur eller få pengarna tillbaka om du väljer fel modell. Detta gäller även om hundburen har blivit monterad. Läs mer här:

2) Vilken storlek behöver min hund? Som utgångspunkt bör hundburen vara så liten som möjligt. På så sätt känner sig hunden tryggare. Det är också bäst ur säkerhetssynpunkt. Se hur du hittar rätt storlek här.

3) Vilken hundbur passar i min bil? Det kan vara svårt att mäta bagageutrymmet. Du måste ta hänsyn till avståndet till bakrutan, böjningar, vinklar på baksätet osv. Det enklaste är att använda vår bilväljare på framsidan. Eller läs den här guiden där vi hjälper dig genom processen.

4) Vilket hundbur passar till en valp? Det finns stor skillnad i storlek mellan en valp och en fullvuxen hund. Logiskt sett behöver du därför två hundburar, men det kan bli dyrt. Läs våra tips om hur du kan klara dig med en hundbur från valp till vuxen hund.


 

   hej@billiga-hundburar.se