Min kundvagn

Mini Cart

Model X

Vi har hundburar till Tesla Model X.

 
När det gäller hundburar är det viktigt att välja rätt bur som passar både bilen och hunden. Formen på Tesla Model X med en mycket sluttande bakruta gör det dock utmanande att hitta rätt hundbur. Lyckligtvis har bilen en bra djup i bagageutrymmet. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på toppen av hundburen och se till att den inte kommer i kontakt med bakrutan.
 
 

Se våra hundburar till Tesla Model X 5-sitsig ca. 2015-nutid här:

 
Tesla Model X 5-sitsig (ca. 2015-nutid)
Vi har testat bilen eftersom det kan vara svårt att mäta sig fram till vad som passar. På detta sätt kan du med säkerhet välja en hundbur från vår översikt som passar perfekt i din bil. Det ger dig trygghet att köpa något som passar i bilens bagageutrymme.
 
Vi har det största utbudet av hundburar i landet, vilket innebär att du alltid kan hitta den mest optimala hundburen för din Tesla Model X som också passar din hund. Oavsett om du har en liten eller stor hund har vi rätt hundbur för dig.
 
Om du har några frågor eller om vi kan hjälpa till på något sätt är du välkommen att kontakta oss. Vi ger gärna råd och delar med oss av all vår erfarenhet. Vi älskar att hjälpa till och hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen.