Min kundvagn

Mini Cart

Kodiaq

Vi har hundburar till alla varianter av Skoda Kodiaq.

 
Skoda Kodiaq är en imponerande SUV som erbjuder en fantastisk bagagerumlösning för hundburar. Bagageutrymmet är mycket rymligt och faktiskt ännu rymligare än i en kombi. Detta är typiskt för Skoda, eftersom de är kända för att tillverka bilar med gott om utrymme. Vi har ett stort utbud av hundburar, så du kan säkert hitta den mest optimala lösningen hos oss.
 
Det finns dock betydande skillnader i bagageutrymmet beroende på om du har en 5-sitsig eller 7-sitsig Kodiaq.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Skoda Kodiaq 7-sitsig 2017-nutid här:

 
Skoda Kodiaq 7-sitsig (2017-nutid)
Skoda Kodiaq 7-sitsig är en utmärkt bil för hundburar. Den har ett djupt bagageutrymme och gott om plats i bredd och höjd. Du har nästan friheten att välja bland vårt stora utbud av hundburar. Vi har testat bilens bagageutrymme och tagit bilder av några av hundburarna i bagageutrymmet. Ta en titt på vår översikt för att se vilka burar som passar, och undvik att köpa fel.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Skoda Kodiaq 5-sitsig 2017-nutid här:

 
 
Skoda Kodiaq 5-sitsig (2017-nutid)
Vi har testat bilen, så du kan hitta en komplett översikt över vilka burar som passar hos oss. Observera att det finns en ganska hög lastkant som man bör ta hänsyn till. Klicka dig vidare och se vår översikt för att undvika felköp.
 
Vi älskar att hjälpa till, så tveka inte att fråga om det är något du är osäker på. Vi har sålt hundburar sedan 2008, så vi kan hjälpa med det mesta.