Min kundvagn

Mini Cart

EQB

Vi har hundburar till Mercedes EQB Elbil

 
Välkommen till Mercedes EQB, en rymlig bil med fokus på säkerhet och komfort - även för din fyrbenta vän. Vi förstår vikten av att skapa trygga och säkra förhållanden under körning, och därför erbjuder vi ett brett utbud av hundburar som passar perfekt till EQB.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Mercedes EQB 5 och 7-sitsig 1:a generation, ca 2022-nutid, här:

 
Mercedes EQB (ca 2022-nutid)
Det speciella med EQB är att den faktiskt är bättre lämpad för hundburar än den större EQC. EQB har en mer fyrkantig form bak, vilket gör det enkelt att hitta hundburar som passar till bilen, så länge de inte blir för djupa. Kom ihåg att det finns skillnader i storlek och utrymme bak beroende på om du har en 5-sitsig eller 7-sitsig modell. Vi har noggrant testat bilen för att hitta exakt vad som passar bäst för varje konfiguration.
 
Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den mest optimala hundburen som passar dina behov. Vi vill skapa trygga och bekväma upplevelser för både dig och din hund under körningen. Därför uppmanar vi dig att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Vi är här för att vägleda dig och säkerställa att du hittar rätt lösning.
 
Tveka inte att kontakta oss. Det är bättre att ställa för många frågor än för få. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen som passar precis till din Mercedes EQB och dina behov. Din och hundens säkerhet och komfort är vår högsta prioritet. Låt oss tillsammans skapa trygga förhållanden och en behaglig körupplevelse för din älskade hund.