Min kundvagn

Mini Cart

Sportage

Vi har hundburar till alla generationer av Kia Sportage

Välkommen till Kia Sportage - en hög bil inom SUV / Crossover-kategorin. När det gäller hundburar är utmaningen densamma som med andra SUV:ar / Crossovers - det finns inte samma djup som i en kombi. Men oroa dig inte! Det finns gott om utrymme i bredd och höjd, vilket öppnar möjligheter att hitta en lämplig hundbur till din Kia Sportage.

 

Se våra hundburar till 3:e generationen SL ca 2010-2015 här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/kia/kia-sportage/hundebur-til-kia-sportage-2010-2011-2012-2013-2014-2015

3:e gen SL (ca 2010-2015):
Den tredje generationen av Kia Sportage har begränsat djup i bagageutrymmet, så det är viktigt att utnyttja bredden när du väljer en hundbur. Vi har testat denna generation och har därför den nödvändiga kunskapen för att tryggt kunna beställa en hundbur som passar perfekt till din Kia Sportage.

 

Se våra hundburar till 4:e generationen QL ca 2015-2021 här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/kia/kia-sportage/hundebur-til-kia-sportage-2015-2016-2017-2018-2019

4:e gen Kia Sportage QL (ca 2015-2021):
Även den fjärde generationen av Kia Sportage har begränsat djup i bagageutrymmet. Här är det viktigt att fokusera på bredden för att hitta den optimala hundburen för större hundraser. Vår testning av denna generation ger dig trygghet när du väljer en hundbur till din Kia Sportage.

 

Se våra hundburar till 5:e generationen Hybrid NQ5 QL ca 2022 - nutid här:

 

5:e gen Hybrid NQ5 Kia Sportage (ca 2022-nutid):
Den senaste generationen av Kia Sportage upplever också begränsat djup i bagageutrymmet, speciellt eftersom den nu kommer i en hybridversion med elmotor. Som tur är har vi också testat denna modell och kan därför garantera att våra hundburar passar perfekt till din Kia Sportage. Du kan vara trygg i att du får en högkvalitativ hundbur, skräddarsydd för att möta både bilens begränsningar och din hunds behov.

Oavsett vilken generation av Kia Sportage du äger kan du lita på att vi har den nödvändiga kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig att välja rätt hundbur. Vi garanterar att våra hundburar passar i bagageutrymmet och säkerställer både komfort och säkerhet för din fyrbenta vän. Beställ tryggt hos oss och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen till din Kia Sportage.