Min kundvagn

Mini Cart

Mk6 2018 -> ?

Hundburar som passar i din VW Polo Mk6 2018 -> ?

Vi har testat din bil ☺️ Och det betyder att du kan beställa en hundbur från listan nedan med lugn och ro. Kom ihåg att läsa texten i informationsrutan ovanför produkterna, eftersom det kan finnas saker som du behöver vara extra uppmärksam på.

  Du kan alltid byta/returnera – Även om buren har varit monterad i bilen
  Kom ihåg – buren skall vara så liten som möjligt
  Vår ”Passar Upp Till” guide är vägledande

Hej - Mitt namn är Morten och jag sålt hundburar siden 2008.
Jag var trött på att priset och kvaliteten inte stämde överens I dag hjälper jag till att utveckla storlekar, och komma med förslag till förbättringar, så jag med säkerhet vet att oavsett vilket märke du köper, får du så mycket hundburar som möjligt för pengarna. Hoppas att du hittar rätt hundbur här i översikten. Om inte, vänligen kontakta mig. Jag älskar att hjälpa till. ☺️

Morten fra Billige-hundebure.dk

 
+12.574 nöjda kunder
 
Köp från experterna
 
Prisgaranti
 
Snabb leverans
 

Viktig information för dig med en VW Polo Mk6 2018 -> ?

Den sjätte generationen av VW Polo - som de själva kallar Mk6 - är tyvärr inte särskilt lämplig för hundburar.

Du har en variabel bagageutrymme. Det innebär att bottenplattan i bagageutrymmet kan vara på två nivåer. Med bottenplattan på övre nivån är avståndet till bakrutan så kort att det tyvärr inte finns plats för några hundburar.

Sänker du bottenplattan finns det teoretiskt sett bättre plats. Men på den nedre nivån gör bottenplattan en liten knick upp mot baksätet. Det innebär att burarna måste höjas framåt, eller nivåskillnaden måste utjämnas på annat sätt, innan du placerar en hundbur i bagageutrymmet.

Behöver du en större bur än vad som beskrivs i översikten nedan, är det enda alternativet att fälla ner baksätena. Men möjligheterna för hundburar är även här begränsade, eftersom du har maximalt utrymme på 80 cm i höjd och cirka 80-85 cm i bredd. Två alternativ med nedfällda baksäten skulle vara modellerna SafeCrate XL Wide Low eller SafeCrate Double Small 3:e generationen (om du tar bort skiljeväggen har du en stor yta med en stor liggplats).

 
Handla enligt
Sortera efter Hundens vikt
 1. 0-10kg 2
 2. 10-20kg 2
 1. b-safe ELITE - D1
  Rabatt
  9/10 Premium hundebur Lyxig kvalitet

  Specifikt om ELITE D1:
    Tryggt & Säkert
    Buren kan låsas
    Populärt märke


  Passar upp till:


  https://billiga-hundburar.se/pub/media/car_model/check.jpg
  Testad i din Volkswagen Polo
  Passar med sänkt bottenplatta. Bottenplattan är inte helt plan på den lägsta nivån. Du behöver därför jämna ut nivåskillnaden. Alternativt kan buren höjas upp med kilar framtill.
  Specialpris 3 549,00 SEK Ordinarie pris 3 999,00 SEK
 2. SafeCrate Double Small - 3:e Generationen Hundbur
  Rabatt
  OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser

  Specifikt om SafeCrate Double Small 3. Gen:
   Snedställd bakvägg
   Skiljeväggen kan avlägsnas
   Prisvärd


  Passar upp till:


  https://billiga-hundburar.se/pub/media/car_model/346/sc3-dbl-s.jpg
  Testad i din Volkswagen Polo
  Kan endast vara där när baksätet är nedfällt.
  Specialpris 2 945,00 SEK Ordinarie pris 3 595,00 SEK

Behöver du hjälp? 

Vi hjälper dig gärna.

Här försöker vi hjälpa till med de vanligaste frågorna vi får när folk ska köpa en ny hundbur. Om du har några frågor utöver dessa är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. Det finns flera sätt att nå oss på. Hitta vår kontaktinformation här eller skicka bara ett mejl.

1) Vad händer om hundburen inte passar i min bil eller för min hund? Du kan byta ut din hundbur eller få pengarna tillbaka om du väljer fel modell. Detta gäller även om hundburen har blivit monterad. Läs mer här:

2) Vilken storlek behöver min hund? Som utgångspunkt bör hundburen vara så liten som möjligt. På så sätt känner sig hunden tryggare. Det är också bäst ur säkerhetssynpunkt. Se hur du hittar rätt storlek här.

3) Vilken hundbur passar i min bil? Det kan vara svårt att mäta bagageutrymmet. Du måste ta hänsyn till avståndet till bakrutan, böjningar, vinklar på baksätet osv. Det enklaste är att använda vår bilväljare på framsidan. Eller läs den här guiden där vi hjälper dig genom processen.

4) Vilket hundbur passar till en valp? Det finns stor skillnad i storlek mellan en valp och en fullvuxen hund. Logiskt sett behöver du därför två hundburar, men det kan bli dyrt. Läs våra tips om hur du kan klara dig med en hundbur från valp till vuxen hund.


 

   hej@billiga-hundburar.se