Min kundvagn

Mini Cart

X-trail

Vi har hundburar till alla generationer av Nissan X-Trail.

 
Välkommen till Nissan X-Trail, en imponerande bilmodell med gott om utrymme och mångsidighet. När det gäller att tryggt och säkert transportera din hund är det av avgörande betydelse att överväga användningen av ett hundbur i bagageutrymmet. Ett hundbur ger inte bara din hund en trygg och bekväm plats under körningen, det säkerställer också att fokus ligger på vägen, vilket är viktigt för säkerheten.
 
Nissan X-Trail är känt för sin rymliga karaktär och stora bagageutrymme, vilket ger dig mycket bra möjligheter att hitta det perfekta hundburet. Det stora bagageutrymmet ger utrymme att anpassa hundburet efter dina exakta behov och din hunds storlek.
 
 

Se våra hundburar till Nissan X-Trail 3:e generationen (T32), ca 2013-2020 här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/nissan/nissan-x-trail/hundebur-til-nissan-x-trail-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019-t32

 
Nissan X-Trail 3:e generationen (T32, ca 2013-2020):
Vi har också testat och utvärderat Nissan X-Trail 3:e generationen för att säkerställa att vi kan erbjuda exakt de hundburar som passar denna bilmodell. Vår engagemang för att hitta rätt lösning gör att vi kan ge dig bästa möjliga råd när det gäller val av hundbur till din X-Trail 3:e generation.
 
 

Se våra hundburar till Nissan X-Trail 4:e generationen (T33), ca 2022-nutid här:

 
 
Nissan X-Trail 4:e generationen (T33, ca 2022-nutid):
För den senaste Nissan X-Trail 4:e generationen har vi också genomfört omfattande tester för att säkerställa att vi kan erbjuda rätt hundburar till bilens bagageutrymme. Vår expertis och erfarenhet inom hundburar gör att vi kan vägleda dig och hitta den optimala lösningen för din X-Trail 4:e generation.
 
Vi älskar att hjälpa våra kunder att hitta den helt rätta lösningen för sina hundar och bilar. Om du har frågor eller behöver vägledning, uppmanar vi dig att kontakta oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att säkerställa att du hittar den idealiska hundburen som passar dina behov.
 
Vi har varit experter inom hundburar sedan 2008, och vår erfarenhet och kunskap är din garanti för att fatta rätt beslut. Vår passion för att hjälpa och vår hängivenhet till kundnöjdhet gör oss till det rätta valet för dig.