Min kundvagn

Mini Cart

Niro

Vi har hundburar till alla varianter av Kia Niro

Välkommen till Kia Niro - en populär bilmodell som erbjuder olika drivlinalternativ, inklusive elmotor, bensin/dieselmotor och plug-in hybrid. Trots att Kia Niro är en hög bil är utrymmet i bagageutrymmet begränsat, och den sluttande bakrutan kräver särskild uppmärksamhet på höjden och djupet av hundburen. Vi har testat båda varianterna av Kia Niro och vet därför vad som passar i bagageutrymmet. Vi förstår vikten av att hitta rätt hundbur som passar både bilens begränsningar och hundens behov. Vi står redo att hjälpa dig att välja den perfekta hundburen som garanterar säkerhet och komfort under resan.

 

Se våra hundburar till Kia Niro Plug-in hybrid DE (ca 2017-2021) här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/kia/kia-niro/hundebur-til-kia-niro-plug-in-hybrid-2017-2018-2019-de

Plug-in hybrid variant:
Om du väljer Kia Niro som en plug-in hybrid får du fördelarna med en elbil och möjligheten att använda bensin/diesel som backup. Vår erfarenhet visar att utrymmet i bagageutrymmet för denna variant kan vara något begränsat på grund av batteripaketet och hybridteknologin. Därför är det viktigt att välja en hundbur som passar tillgängligt utrymme och den sluttande bakrutan.

 

Se våra hundburar till Kia Niro EV elbil (ca 2018-nutid) här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/kia/kia-niro/hundbur-till-kia-niro-ev-el-bil

EV - elbil variant:
Om du föredrar den helt eldrivna versionen av Kia Niro får du en miljövänlig och ekonomisk bil. Utrymmet i bagageutrymmet för denna variant kan också vara utmanat av batteripaketet, och den sluttande bakrutan kräver noggrann övervägning av hundburets höjd och djup. Det är viktigt att hitta en hundbur som passar perfekt till både bilens dimensioner och hundens komfort. Vi har testat bilen och kan därför hjälpa till att hitta den helt rätta hundburen som passar i bagageutrymmet.