Min kundvagn

Mini Cart

ID 3

Vi har hundburar till Volkswagen ID3

 
Volkswagen ID3 är en spännande elbil som erbjuder imponerande bagageutrymme och praktisk användbarhet. När det gäller att transportera din hund är det viktigt att hitta en hundbur som passar perfekt i bilens bagageutrymme. Trots att ID3 har ett rymligt bagageutrymme finns det dock begränsat med plats för hundburar på grund av den relativt begränsade djupet.
En intressant detalj med bakrutan och botten av bagageutrymmet är att rundningarna ger bättre plats i mitten än i sidorna. Detta kan vara värdefull information när du väljer en hundbur till ID3. Det är också värt att notera att bilen har en hög lastkant, vilket innebär att endast hundburar med trappsteg, där dörren är höjd i förhållande till botten av buren, passar bra i bilen.
 
 

Se våra hundburar till VW ID3 ca. 2019-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/id3/hundbur-til-vw-id3

 
VW ID3 (ca. 2019-nutid)
Vi har noggrant testat Volkswagen ID3 flera gånger, så att du slipper mäta och ta hänsyn till alla kurvor och vinklar. Vår omfattande erfarenhet innebär att vi har tagit fram en detaljerad översikt som visar exakt vilka hundburar som passar denna bilmodell. Det gör det enkelt och snabbt för dig att hitta den optimala hundburen för dig och din bil.
 
Vi är stolta över att erbjuda det största urvalet av kvalitetshundburar till låga priser. Som specialister på hundburar köper vi direkt från tillverkarna, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och ett brett utbud av produkter.
 
Om du är osäker på vilken hundbur som är rätt val för dig, uppmanar vi dig att kontakta oss. Vi älskar att hjälpa till och är redo att guida dig till att hitta den perfekta hundburen för din Volkswagen ID3.