Min kundvagn

Mini Cart

3-Serie Touring

Vi har hundburar till alla generationer av BMW 3 Touring.

 
BMW 3-serie Touring är en populär kombi-modell från den tyska biltillverkaren BMW. Den kombinerar elegans, sportiga köregenskaper och praktisk användbarhet. Med sin rymliga bagageutrymme och mångsidiga inredning är BMW 3-serie Touring ett idealiskt val för familjer som önskar både stil och funktionalitet. Tyvärr är bagageutrymmet inte helt optimalt för hundburar på grund av den sluttande baksidan och låga öppningen. Lyckligtvis kan vi som experter fortfarande erbjuda hundburar även för din specifika modell.
 

Se våra hundburar till BMW 3 Touring F31 här:

 

F31-generationen (ca 2012-2019):

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/bmw/3-serie-touring/hundburar-till-bmw-3-serie-f31-2012-2019

Den första generationen av BMW 3-serie Touring, även känd som F31, producerades mellan 2012 och 2019. Bagageutrymmet i F31-modellen är välproportionerat och erbjuder gott om plats för förvaring. På grund av den specifika utformningen av bagageutrymmet kan det dock vara en utmaning att hitta en passande hundbur. Som experter inom området är vi specialiserade på att hitta hundburar som passar perfekt till BMW 3-serie Touring F31-modellen. Vi erbjuder lösningar som säkerställer din hunds komfort och säkerhet under körningen.
 
 

Se våra hundburar till BMW 3 Touring G21 här:

 

 
G21-generationen (ca 2019-nutid):
Den senaste generationen av BMW 3-serie Touring är G21-modellen, som introducerades 2019. Denna generation erbjuder förbättrad design, avancerad teknik och ännu mer utrymme i bagageutrymmet. På grund av den unika utformningen av bagageutrymmet kan det fortfarande vara en utmaning att hitta en hundbur som passar perfekt till G21-modellen. Som experter inom hundburar och med vår omfattande kunskap om BMW 3-serie Touring kan vi hjälpa dig att hitta rätt hundbur som uppfyller både dina och din hunds behov.
 
Vi förstår vikten av att ha en hundbur som passar perfekt till din BMW 3-serie Touring, eftersom det garanterar både komfort och säkerhet för din hund under körningen. Vår expertis och dedikation gör oss kapabla att hitta skräddarsydda lösningar även för de mest utmanande bagageutrymmeskonfigurationerna. Vi erbjuder ett brett utbud av hundburar som är speciellt designade för BMW 3-serie Touring, och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt bur för din bil.
 
Ge din hund den bästa upplevelsen under körningen med en hundbur som passar perfekt till din BMW 3-serie Touring. Kontakta oss idag så kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta hundburen som uppfyller både dina och din hunds behov i denna ikoniska kombi-modell.