Min kundvagn

Mini Cart

Model S

Vi har hundburar till Tesla Model S.

 
Tesla Model S är en elbil med en mycket djup bagageutrymme, men på grund av designen kan det vara utmanande att hitta en hundbur som passar till bilen. Den stora utmaningen är den lutande bakrutan. Den rätta lösningen är därför en hundbur som inte är för hög, eftersom den annars kan komma i kontakt med bakrutan. Trots dessa utmaningar har vi faktiskt ett stort urval av hundburar till din bil, som passar perfekt oavsett vilken hund du har.
 
 

Se våra hundburar till Tesla Model S ca. 2015-nutid här:

 
Tesla Model S (ca. 2015-nutid)
Vi har testat bilen flera gånger och baserat på våra erfarenheter kan vi tryggt rekommendera modeller som passar just din Tesla Model S. Utbudet är faktiskt större än man kanske skulle tro, och speciellt våra hundburar från varumärket K9 Pro passar mycket bra i bagageutrymmet på bilen.
 
Vi har landets största utbud av hundburar och vi har utökat returrätten, så att du kan beställa hos oss med full trygghet. Vi älskar att hjälpa till och kommer att göra allt för att du ska hitta den mest optimala hundburen till din Tesla Model S. Vi står alltid redo att besvara dina frågor och ge dig den bästa vägledningen.