Min kundvagn

Mini Cart

Handelsvillkor

Billiga-Hundburar.se är en del av det danska företaget AAimport ApS:

AA Import ApS
Industrileddet 13
4000 Roskilde
Danmark
VAT: DK32318592

Nedanstående försäljnings- och leveransvillkor gäller vid alla leveranser från Billiga-Hundburar.se Villkoren gäller i de fall där inga andra skriftliga avtal mellan dig som köpare och Billiga-Hundburar.se har träffats.

Regler för hundar i bur
OBS! Vid transport av hund i en hundbur, skall du ta hänsyn till en del regler. Det är uteslutande ditt ansvar som kund att se till att dessa regler efterföljs. Det finns bl.a. regler för hur stor hundburen skall vara med hänsyn till din hund:

Minsta mått:

  • Längd = hundens längd från nosspets till sittbensknöl när hunden står i normal ställning, gånger 1,10.
  • Bredd = hundens bröstbredd gånger 2,5. Hunden ska kunna ligga ner och vända sig obehindrat.
  • Höjd = hundens höjd över hjässan när hunden står i normal ställning.

Om du transporterar mer än en hund i en bur ska bredden för varje hund ökas med den största hundens bröstbredd.

Här kan du läsa närmare om regler som gäller när du har hundbur:
http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/djur/transporter/hundar.4.207049b811dd8a513dc80001498.html

Billiga-Hundburar frånsäger sig allt ansvar för att du väljer korrekt storlek.

Dokumentation och vägledning
Produktbeskrivningar och specifikationer framgår under varje produkt och användarvägledning.
Vill du ha ytterligare information eller rådgivning är denna av vägledande art.

Leveranstidpunkt och transport
Leverans av varor från Billiga-Hundburar.se anses vara genomförd när konsumenten har fått varan levererad. Försändelsen av varor sker med någon av AAimport vald fraktleverantör. Leveranstiden är 4-10 dagar, under förutsättning att beställd vara finns på lager.

Risk för varor
Risk för varor går vid leveranstidpunkten över till dig som konsument.

Reklamation
Eventuella fel eller brister vid leverans skall påtalas i god tid efter att du har upptäckt felet eller bristen. Det är din plikt att ange och på ett tydligt sätt visa hur felet eller bristen yttrar sig. Om du upptäcker ett fel, skall du snarast möjligt meddela detta till AAimport. Du kan som utgångspunkt endast klaga över fel som visar sig senast 24 månader efter att du har tagit emot varan. 

Pris och betalning

Vi använder Klarna som leverantör av vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att dela dina personuppgifter såsom kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna när kassan laddas, för att Klarna ska kunna hantera ditt köp. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.”

I denna butik kan du beställa dina varor online och betala med:
- Visa
- Visa Electron
- MasterCard
- Maestro
- Klarna

Alla priser på www.billiga-hundburar.se - är i SEK och är inkl. MVA.

Säkerhet vid betalning
AAimport / Billiga-Hundburar.se är certifierad av NETS som godkänd internetbutik. AAimport.dk har ett SSL certifikat och kommunicerar med kortinnehavaren och NETS International genom SSL standarden.

Läs mer om din säkerhet och täckningsgaranti på www.betaling.dk

Returrätt
Billiga-Hundburar.se lämnar 14 dagars returrätt, gällande från den dag du tar emot dina varor. Du skall returnera varan i samma skicka och mängd, som när du har tagit emot varan. Du skall själv stå för kostnader som uppstår i samband med att returnera varan. Returvaror skall skickas till:

AA Import ApS
Industrileddet 13
4000 Roskilde
Danmark
OBS: Vi tar inte emot varor skickade med efterkrav

Billiga-Hundburar.se Persondatapolitik

Vår registrering av personuppgifter sker endast i den mån det är nödvändigt för att registrera/motta en beställning. Uppgifterna vi registrerar är de uppgifter som kunden fyller i i samband med en beställning. Det inkluderar: Namn, Adress, Telefonnummer och e-postadress, samt vilka varor som beställs.

Data används också för att kunna utfärda lagstadgade fakturor/kvitton. Uppgifterna sparas under innevarande år + 5 år enligt bokföringslagen § 10, varefter uppgifterna raderas. Vi registrerar inga känsliga personuppgifter.

De ovanstående uppgifterna sparas i 5 år från slutet av det räkenskapsår de avser, enligt bokföringslagen § 10, varefter uppgifterna raderas. Vi registrerar inga känsliga personuppgifter.

Personuppgifter används endast av oss och delas inte med andra.

Kunden har möjlighet att få insyn i vår registrering av data om kunden, och kunden kan invända mot en registrering. Förfrågningar i detta avseende riktas till morten@aaimport.dk. VD för AA Import ApS – Morten Anderse – är ansvarig för behandlingen av data och har tillgång till de uppgifter som registreras om dig.