Min kundvagn

Mini Cart

Octavia Kombi

Vi har hundburar till alla generationer av Skoda Octavia kombi.

 
Skoda Octavia kombi är en kombibil med en stor bagageutrymme, precis som Skoda är känt för. Detta ger goda möjligheter att hitta det optimala hundburet. Det finns dock några saker du bör tänka på. Som standard, om du inte har köpt extrautrustning, har de flesta generationerna en hög lastkant som dörren i buret måste öppnas över. Om du vill utnyttja bagageutrymmets djup optimalt är det nödvändigt att höja buret lite så att dörren kan öppnas. Detta kan enkelt göras genom att till exempel placera en skivad skumplatta under buret, som kan köpas billigt i en matvarubutik, eller genom att använda kartong.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Skoda Octavia kombi Mk3 / 3:e generationen ca. 2013-2019 här:

 
Skoda Octavia kombi Mk3 / 3:e generationen (ca. 2013-2019)
Vi har testat bilen många gånger och vet exakt vilka hundburar som passar till bagageutrymmet. Beställ tryggt från vår översikt, så garanterar vi att hundburet passar i din bil så att du undviker felköp.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till Skoda Octavia kombi Mk4 / 4:e generationen HYBRID 2019-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/skoda/skoda-octavia-stationcar/hundbur-till-skoda-octavia-mk4-hybrid

 
Skoda Octavia kombi Mk4 / 4:e generationen HYBRID 2019-nutid
Observera att den nya hybridversionen inte har samma utrymme som tidigare. Bakrutan är mer lutad, öppningen är lägre och det finns inte längre ett sänkt bagageutrymme. Därför är det viktigt att välja en hundbur från vår översikt, eftersom vi har testat bilen och vet exakt vad som får plats i den.
 
Nyttja vår expertis. Sedan 2008 har vi sålt billiga hundburar eftersom vi får dem direkt från tillverkarna. Med Sveriges största utbud kan vi också hjälpa dig att hitta den optimala hundburen till din Skoda Octavia kombi.