Min kundvagn

Mini Cart

T-Roc

Vi har hundburar till den nya crossovern Volkswagen T-Roc.

 
När det gäller att välja en hundbur till din Volkswagen T-Roc är det viktigt att hitta en lösning där din hund kan känna sig trygg och vara säker under körningen. Det kan dock vara en utmaning att hitta rätt hundbur till denna bil, eftersom det finns vissa begränsningar när det gäller utrymmet. Även om T-Roc är större än den mindre T-Cross finns det fortfarande vissa hänsyn att ta, särskilt med tanke på utrymmet i bagageutrymmet. Bakrutan har en brant vinkel, vilket innebär att buren inte kan vara för hög. Som tur är det möjligt att sänka bottenplattan i bagageutrymmet och på så sätt få mer plats. Dock har bottenplattan en vinkel upp mot baksätet, vilket gör att bagageutrymmet inte längre är helt plant.
 
 

Se vårt utbud av hundburar till VW T-Roc (ca 2017-nutid) här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/volkswagen-t-roc/hundebur-til-volkswagen-t-roc-2017-2018-2019

 
VW T-Roc (ca 2017-nutid)
Vi har testat bilen och vet exakt vad du bör vara uppmärksam på när du väljer hundbur till din T-Roc. Vi har skapat en översikt över vad som passar perfekt i din bil för att hjälpa dig och göra det enkelt att hitta den alldeles rätta hundburen.
 
Vi har levererat hundburar sedan 2008 och har marknadens största utbud och de lägsta priserna. Det är din trygghet för att göra en bra affär och hitta din drömhundbur här. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din Volkswagen T-Roc, så att du kan ta med din hund på farten samtidigt som ni båda är bekväma och trygga.