Min kundvagn

Mini Cart

T-Cross

Vi har hundburar till Volkswagen T-Cross.

 
När det gäller att välja en hundbur till din Volkswagen T-Cross är det viktigt att hitta en lösning där din hund kan känna sig trygg och vara säker under körningen. Trots att bilen är mindre än den större T-Roc är det inte svårare att hitta en hundbur till denna modell. Det beror främst på att T-Cross har en mer fyrkantig bakdel medan T-Roc har en mer sluttande bakruta.
 
 

Se våra hundburar till VW T-Cross 2018-nutid här:

https://www.billiga-hundburar.se/valj-bilmodell/volkswagen/t-cross/hundbur-till-vw-t-cross

 
VW T-Cross 2018-nutid
Vi har testat bilen och utrymmet i bagageutrymmet beror på om du har en utrustningsvariant där baksätena kan justeras. Om du flyttar baksätena längre fram mot framstolarna kommer det att finnas mer plats för hundburar, men det kan påverka utrymmet på baksätet för passagerarna.
Vi har sammanställt en översikt över exakt vad som passar i din bil för att hjälpa dig och göra det enkelt att hitta den perfekta hundburen.
 
Vi har levererat hundburar sedan 2008 och har marknadens största utbud och lägsta priser. Det ger dig trygghet att göra en bra affär och hitta din drömhundbur här. Vi är dedikerade att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din Volkswagen T-Cross, så att du och din hund kan njuta av resan med komfort och trygghet.