Min kundvagn

Mini Cart

3649

b-safe ELITE - B2

9/10 Premium hundebur Lyxig kvalitet
Specialpris 3 649,00 SEK Ordinarie pris 4 199,00 SEK

Specifikt om ELITE B2:
  Sublim kvalitet
  Snygg finish
  Prisvärd


Passar upp till:

Läs mer om b-safe ELITE - B2.
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om b-safe ELITE - B2

Hundburen Elite är lyx till ett rimligt pris. Den har starkare material - tjockare stänger, mer solida sidor, förstärkta gångjärn och nyckellås. Den levereras med en snygg halkfri smutsmatta i botten av buren, specialtillverkad för att passa perfekt i buren. Dessutom är den lätt att ta ut och skölja vid behov. Samtidigt ger den en trygghet för hundar, eftersom en hal botten kan få hunden att känna sig osäker. Burens undersida är försedd med halkskydd, så att hundburen sitter säkert och tryggt i bagageluckan. Riktigt många fina detaljer till ett pris som ligger långt under vad du får betala för liknande hundburar på andra ställen.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om ELITE B2:

Ett riktigt lyxigt hundbur för dig med en hund i Kleiner Münsterländer-storlek som vill ha lyx men inte vill betala vad det kostar i fysiska butiker. Det är ett genomtänkt och välbyggt hundbur som du kan använda i många år - från valp till hundens hela livstid.

För hundar i mellanklassen är Elite B2 det helt rätta valet. Du får en sublimt hundbur till ungefär hälften av priset jämfört med fysiska butiker.

Du får nyckellås, extra starka sidor och superkraftiga gångjärn. De avrundade hörnen ser till att buren inte repat interiören i bilen. Ett bra val för den kvalitetsmedvetna hundägaren som vill ha ett stabilt hundbur i många år.

.

Specifikationer

Specifikationer för Elite B2:
  Bredd: 56cm
  Djup: 83cm
  Höjd: 66cm
  Vikt: 16kg

Toppen
  Bredd: 56cm
  Djup: 46cm

Andra mått
  Avstånd från botten till dörren: 8cm
  Vinkel fram: 74grader
  Vinkel bak: 74grader

Material
  Galler: Aluminium
  Sidor: HDF (High Density Fiberboard)

Vad ingår
  Hundbur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktyg
  Lås med nyckel
  Halksäker matta i botten av buren
  Antihalk beläggning under buren

images
 Ford/S-Max/Mk1 2006 -> 2015
 Ford/S-Max/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/S-Max/2019 -> ?
 Ford/S-Max/B9 2016 -> ?
 
 

Allt om b-safe ELITE - B2


 b-safe ELITE - B2

Den här fantastiska Elite hundburen ger dig en framtidssäker och högpresterande lyxig hundbur. Extra starka material ger hunden extra säkerhet och det är till och med möjligt att låsa hundburen.

Du får genialiska detaljer som halkskydd under buren, avrundade hörn och smutsmatta i botten och extra hållbara lösningar som förstärkta gångjärn, avrundade hörn.

Denna säkra Elite hundbur har förstärkta sidor och tjocka aluminiumprofiler. Ett lätt vridbart lås som kan hanteras med en hand och som samtidigt kan låsas med en nyckel.

Höga sidor så att du undviker att ha hår i hela bilen. Ytbehandlade och underhållsfria material ger dig en lyxig hundbur i många år.

Inbyggda detaljer som en måttframställd smutsmatta, halkskydd under buren och rundade hörn som inte gör repor.


  


Bruksanvisning:
Elitburarna monteras ihop utan problem och på mycket kort tid. Den är helt enkelt i delar så att den är redo att skickas. Du behöver inte oroa dig för att montera ett lås, hopnita eller något annat besvärligt. Smutsmattan är redan på plats, liksom det halkfria underlaget under buren. De nödvändiga verktygen ingår i lådan. Naturligtvis finns det monteringsanvisningar i buren, men vi har också gjort en video som visar hur du monterar buren steg för steg. Du kan se den här. Du kan också ladda ner monteringsanvisningen här:

Material:
Stängerna är tillverkade av robusta aluminiumprofiler som både är starka och hållbara. Burens sidor har en hög densitet – d.v.s. träfiberskivorna har en hög densitet. Detta ger robustare/starkare sidor, även om de inte är tjockare. Bottenplattan är tillverkad av aluminiumkomposit för att uppnå en högre brottsstyrka jämfört med trä, för att därmed säkerställa att den är tillräckligt stark för att bära hundens vikt.

Underhåll:
Elite hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Och den inbyggda halkfria mattan gör det ännu enklare att rengöra. Det är bara att ta den ur buren, skölja den och därefter lägga den tillbaka i buren. Det rekommenderas att buren inte utsätts för vatten under längre perioder och att den rengörs regelbundet för att säkerställa att din hundbur håller så länge som möjligt.

Garanti:
Om olyckan skulle vara framme, är du naturligtvis helt täckt av din reklamationsrätt - och vi är alltid bara ett telefonsamtal eller e-postmeddelande bort. Lyckligtvis händer det mycket sällan. Är det något som börjar bli slitet eller har du en hund som biter i allt? Då kan du alltid kontakta oss även för reservdelar.

 
 Ford/S-Max/Mk1 2006 -> 2015
 Ford/S-Max/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/S-Max/2019 -> ?
 Ford/S-Max/B9 2016 -> ?
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet