Min kundvagn

Mini Cart

2995

SafeCrate XXL Wide Med tröskel – 3:e generationen Hundbur

OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser
Specialpris 2 995,00 SEK Ordinarie pris 4 295,00 SEK

Specifikt om SafeCrate XXL Wide Med Trin - 3. Gen:
 Stor liggyta
 Dörren öppnas 21 cm upp
 Starkt pris


Passar upp till:

Läs mer om SafeCrate XXL Wide Med tröskel – 3:e generationen Hundbur.
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om SafeCrate XXL Wide Med tröskel – 3:e generationen Hundbur

Jag är ett stort fan av den tredje generationen hundburar från SafeCrate. Det är otroligt hur mycket hundbur du kan få för priset. Den är bara lite dyrare än en liknande grundbur från andra generationen SafeCrates burar, men med otroliga förbättringar. Stängerna är starkare, låset är bättre, det finns fler stänger och den är betydligt snyggare. Det är ett riktigt bra köp där du får mycket hundbur för pengarna. Mina varmaste rekommendationer om du inte behöver alla de funktioner som de dyrare hundburarna har.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om SafeCrate XXL Wide Med Trin 3. Generation:

Ett hundbur som utnyttjar bredden i bagageutrymmet med extra gott om plats för dig med en stor hund. De öppna sidorna säkerställer bra luftcirkulation, och den sluttande baksidan utnyttjar utrymmet bakom baksätet. Steget på 21 cm säkerställer att dörren kan öppnas även på bilar med mycket hög lastkant.

Ett stort, rymligt och snyggt hundbur som är den perfekta partnern för dig med en SUV som en Peugeot 3008 och en stor Golden Retriever eller kanske till och med en Schäfer. Det kommer från den populära 3:e generationen av SafeCrate, som är en vidareutveckling med många värdefulla förbättringar, så du är garanterad ett bra och prisvärt hundbur till ett mycket attraktivt pris. Ett hundbur som både hunden och ägaren kommer att älska i många år framöver.

Kom ihåg att hundar generellt behöver mindre utrymme än man tror. De tycker om att krypa ihop sig och har faktiskt oftast det bättre om de känner sig lite trånga. Det som många människor skulle tycka var klaustrofobiskt ger hunden trygghet och lugn.

Specifikationer

Spesifikasjoner for SafeCrate XXL Wide med Tröskel 3. Gen:
  Bredde: 90cm
  Dybde: 65cm
  Høyde: 69cm
  Vekt: 15kg

Topp mål
  Bredde: 90cm
  Dybde: 31,5cm

Andre mål
  Avstand fra bunn til dør: 21cm
  Vinkel foran: 76grader
  Bakre vinkel: 76grader

Material
  Gitre: Aluminium
  Sider: Overflatebehandlede mdf

Dette er inkludert
  Hundebur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktøy

images
 Mercedes/B-Klasse/W247 2019 -> ?
 Mercedes/B-Klasse/1. Gen J10 2007 -> 2013
 Mercedes/B-Klasse/2017 -> ?
 Mercedes/B-Klasse/2. Gen 2019 -> ? (ej el)
 
 

Allt om SafeCrate XXL Wide Med tröskel – 3:e generationen Hundbur


 SafeCrate XXL Wide Med tröskel – 3:e generationen Hundbur

Om du köper denna hundbur gör du ett fantastiskt fynd med en fantastisk bur till ett ännu mer fantastiskt pris! Det är den tredje generationen - och har därmed många förbättringar i allt från starkare, runda och nitade galler till ett förbättrat lås med säkerhetsmekanism. Öppna sidor ger hunden god sikt och säkerställer god luftcirkulation.

Snygg design, låg vikt och underhållsfria sidor i ytbehandlade mdf-skivor gör buren till en favorit bland våra kunder.


  


Bruksanvisning:
SafeCrate 3-e generationen är superlätt och snabb att montera. Du behöver faktiskt bara 8 skruvar - och din nya hundbur är redo att användas. Verktyg och handbok medföljer i lådan. Om du vill ligga lite före kan du ladda ner monteringsanvisningen här eller titta på en video om hur du monterar den här.

Material:
Hundburar från SafeCrates tredje generation består av två primära material. Stängerna är framställda av aluminiumprofiler och sidorna är ytbehandlade mdf-skivor. De är vattenavvisande

Underhåll:
SafeCrate hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Om du tar in och ut den ur bilen ofta behöver den efterdras två gånger om året - och dessutom skall du komma ihåg att torka av buren om den blir väldigt våt. Annars är det bara att sätta den i bilen och njuta av att använda den på de många resorna med hund och familj.

Garanti:
Precis som lagen kräver omfattas du naturligtvis av den normala garantin och reklamationsrätten. På samma sätt kan vi också hjälpa dig med reservdelar om behovet skulle uppstå under åren.

 
 Mercedes/B-Klasse/W247 2019 -> ?
 Mercedes/B-Klasse/1. Gen J10 2007 -> 2013
 Mercedes/B-Klasse/2017 -> ?
 Mercedes/B-Klasse/2. Gen 2019 -> ? (ej el)
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet