Min kundvagn

Mini Cart

1949

SafeCrate Xtra Small Premium - 2:a Generation Hundbur

OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser
Specialpris 1 949,00 SEK Ordinarie pris 2 349,00 SEK

Specifikt om SafeCrate XS Premium:
 Bra för små hundar
 Rasselfri galler
 Lätt att göra ren


Passar upp till:

Läs mer om SafeCrate Xtra Small Premium - 2:a Generation Hundbur .
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om SafeCrate Xtra Small Premium - 2:a Generation Hundbur

SafeCrates andra generation hundburar (tidigare kallad SafeCrate Premium) är en avsevärd förbättring jämfört med den första generationen - och mycket bättre än de billiga burarna du kan få i t.ex. olika byggvaruhus/stormarknader. Här används inga tunna stänger som lätt kan böjas och skramlar under körning. Buren är inte uppbyggd av 1000 delar. Den monteras faktiskt med endast 8 skruvar. På max 10 minuter får du en riktigt bra grundbur, utan alla barnsjukdomar som ofta finns i de billiga hundburarna på marknaden. Är du mycket prismedveten, men vill undvika de billigaste hundburarna från Kina? Välj då denna andra generationens hundbur från SafeCrate.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om SafeCrate Xtra Small Premium 2: Generation:

Den bästa hundburen i Sverige för dig med en mindre hund. Även om buren är en lättviktare, ger modellen från Premium serien bäst möjliga skydd till både dig och din hund. Burens ellipsformade aluminiumgaller är både starka och skrammelfria, och dess öppna sidor ger hunden bra utsikt. Samtidigt är den tillräckligt liten för att passa in under hatthyllan i flesta bilar.

Även om detta hundbur är det minsta i vår serie, håller det samma höga standard som de övriga hundburen i SafeCrate Premium-serien. Det ger därför maximalt skydd för dig med en liten hund, och du får en transportbur som är helt tyst när den flyttas. Det är otroligt enkelt att ta in och ut ur bilen, och med endast 7 kg i vikt kan den enkelt flyttas av hela familjen om ni till exempel behöver mer utrymme för andra saker eller om ni byter mellan två bilar. Hundburen kan också med fördel tas med inomhus, särskilt i början så hunden kan vänja sig vid att vara i buren. Lägg gärna lite leksaker i buren och något på botten, eftersom hundar ibland kan känna sig osäkra när de går på hala ytor. Använd till exempel en fleecefilt, men se till att lägga något halkfritt underlag i botten, annars kan det snabbt vecklas ihop längst ner i hörnet av buren. Alternativt kan du köpa en tjock filt med halkfritt underlag från oss, som är speciellt gjord för detta ändamål. Den är tillräckligt stor för att du ska kunna dela den i två, så att du antingen har en extra filt eller en för inomhusbruk. Se den här: https://billiga-hundburar.se/lyxmatta-matta-till-hundbur-med-halksakert-underlag

Specifikationer

Specifikationer för SafeCrate XS Premium:
  Bredd: 45cm
  Djup: 60cm
  Höjd: 45cm
  Vikt: 7kg

Toppen
  Bredd: 37cm
  Djup: 36cm

Andra mått
  Avstånd från botten till dörren: 8cm
  Vinkel fram: 76grader
  Vinkel bak: 90grader

Material
  Galler: Aluminium
  Sidor: Ytbehandlade MDF

Vad ingår
  Hundbur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktyg

images
 Mazda/CX-5/2. Gen KF 2017 -> ?
 Mazda/CX-5/Mk4 2007 -> 2014
 Mazda/CX-5/2019 -> ?
 Mazda/CX-5/B8 2008 -> 2016
 
 

Allt om SafeCrate Xtra Small Premium - 2:a Generation Hundbur


 SafeCrate Xtra Small Premium - 2:a Generation Hundbur

Denna snygga hundbur från SafeCrate har solida, elliptiska och helt rasselfria aluminiumgaller. Låset är ett fjäderbelastat skjutlås som öppnas snabbt och enkelt.

Sidorna är vattenavvisande och lätta att rengöra och underhålla. Observera den låga vikten - superlätt att ta in och ut ur bilen.


  


Bruksanvisning:
SafeCrate 2-a generationen är superlätt och snabb att montera. Du behöver faktiskt bara 8 skruvar - och din nya hundbur är redo att användas. Verktyg och handbok medföljer i lådan. Om du vill ligga lite före kan du ladda ner monteringsanvisningen här eller titta på en video om hur du monterar den här.

Material:
Hundburar från SafeCrates andra generation består av två primära material. Stängerna är framställda av aluminiumprofiler och sidorna är ytbehandlade mdf-skivor. De är vattenavvisande

Underhåll:
SafeCrate hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Om du tar in och ut den ur bilen ofta behöver den efterdras två gånger om året - och dessutom skall du komma ihåg att torka av buren om den blir väldigt våt. Annars är det bara att sätta den i bilen och njuta av att använda den på de många resorna med hund och familj.

Garanti:
Precis som lagen kräver omfattas du naturligtvis av den normala garantin och reklamationsrätten. På samma sätt kan vi också hjälpa dig med reservdelar om behovet skulle uppstå under åren.

 
 Mazda/CX-5/2. Gen KF 2017 -> ?
 Mazda/CX-5/Mk4 2007 -> 2014
 Mazda/CX-5/2019 -> ?
 Mazda/CX-5/B8 2008 -> 2016
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet