Min kundvagn

Mini Cart

2445

SafeCrate Medium Wide 3:e generationen

OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser
Specialpris 2 445,00 SEK Ordinarie pris 3 299,00 SEK

Specifikt om SafeCrate Medium Wide - 3. Gen:
 Snygg design
 Låg vikt
 Bra luftcirkulation


Passar upp till:

Läs mer om SafeCrate Medium Wide 3:e generationen.
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om SafeCrate Medium Wide 3:e generationen

Jag är ett stort fan av den tredje generationen hundburar från SafeCrate. Det är otroligt hur mycket hundbur du kan få för priset. Den är bara lite dyrare än en liknande grundbur från andra generationen SafeCrates burar, men med otroliga förbättringar. Stängerna är starkare, låset är bättre, det finns fler stänger och den är betydligt snyggare. Det är ett riktigt bra köp där du får mycket hundbur för pengarna. Mina varmaste rekommendationer om du inte behöver alla de funktioner som de dyrare hundburarna har.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om SafeCrate Medium Wide 3. generation:

Har du en hund i storleken Cocker Spaniel eller mindre och en bil som inte har så mycket djup i bagageutrymmet som exempelvis den populära Kia Niro? Då har du här det perfekta hundburen, i en snygg design och en kvalitet som är helt unik för priset.

Det finns nu för tiden många bilar som inte tillåter hundburar som traditionellt har utvecklats för stora kombibilar. Därför är det verkligen fantastiskt att SafeCrate nu har börjat ta hänsyn till detta, så att du kan få en hundbur som inte kostar en förmögenhet - även om du inte kör en kombibil.

De runda stängerna som är nitade i dörren med extra kort avstånd är ett av bevisen på att du gör en riktigt bra affär med 3:e generationen från SafeCrate om du vill ha mycket hundbur för pengarna.

Kom ihåg att säkra transportburen ordentligt i bagageutrymmet för att undvika att den slår i bakrutan. Du kan använda rep, surrremmar eller liknande. Om du inte har något kan vi också hjälpa dig med ett set av dessa monteringsremmar: https://billiga-hundburar.se/monteringsremmar-for-fastspanning-av-hundbur-set-bestaende-av-2-st

Specifikationer

Specifikt om SafeCrate Medium Wide - 3. Gen:
  Flot design
  Letvægt
  God luftcirkulation

images
 Audi/A4 Avant/B9 2016 -> ?
 Audi/A4 Avant/F3 2019 -> ?
 Audi/A4 Avant/8R 2009 -> 2016
 Audi/A4 Avant/2017 -> ?
 
 

Allt om SafeCrate Medium Wide 3:e generationen


 SafeCrate Medium Wide 3:e generationen

Om du köper denna hundbur gör du ett fantastiskt fynd med en fantastisk bur till ett ännu mer fantastiskt pris! Det är den tredje generationen - och har därmed många förbättringar i allt från starkare, runda och nitade galler till ett förbättrat lås med säkerhetsmekanism. Öppna sidor ger hunden god sikt och säkerställer god luftcirkulation.

Snygg design, låg vikt och underhållsfria sidor i ytbehandlade mdf-skivor gör buren till en favorit bland våra kunder.


  


Bruksanvisning:
SafeCrate 3-e generationen är superlätt och snabb att montera. Du behöver faktiskt bara 8 skruvar - och din nya hundbur är redo att användas. Verktyg och handbok medföljer i lådan. Om du vill ligga lite före kan du ladda ner monteringsanvisningen här eller titta på en video om hur du monterar den här.

Material:
Hundburar från SafeCrates tredje generation består av två primära material. Stängerna är framställda av aluminiumprofiler och sidorna är ytbehandlade mdf-skivor. De är vattenavvisande

Underhåll:
SafeCrate hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Om du tar in och ut den ur bilen ofta behöver den efterdras två gånger om året - och dessutom skall du komma ihåg att torka av buren om den blir väldigt våt. Annars är det bara att sätta den i bilen och njuta av att använda den på de många resorna med hund och familj.

Garanti:
Precis som lagen kräver omfattas du naturligtvis av den normala garantin och reklamationsrätten. På samma sätt kan vi också hjälpa dig med reservdelar om behovet skulle uppstå under åren.

 
 Audi/A4 Avant/B9 2016 -> ?
 Audi/A4 Avant/F3 2019 -> ?
 Audi/A4 Avant/8R 2009 -> 2016
 Audi/A4 Avant/2017 -> ?
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet