Min kundvagn

Mini Cart

2099

SafeCrate Medium Premium - 2:a Generation Hundbur

OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser
Specialpris 2 099,00 SEK Ordinarie pris 2 549,00 SEK

Specifikt om SafeCrate Medium Premium:
 Ellipsformade galler
 Endast 9kg
 Snedställd fram och bak


Passar upp till:

Läs mer om SafeCrate Medium Premium - 2:a Generation Hundbur .
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om SafeCrate Medium Premium - 2:a Generation Hundbur

SafeCrates andra generation hundburar (tidigare kallad SafeCrate Premium) är en avsevärd förbättring jämfört med den första generationen - och mycket bättre än de billiga burarna du kan få i t.ex. olika byggvaruhus/stormarknader. Här används inga tunna stänger som lätt kan böjas och skramlar under körning. Buren är inte uppbyggd av 1000 delar. Den monteras faktiskt med endast 8 skruvar. På max 10 minuter får du en riktigt bra grundbur, utan alla barnsjukdomar som ofta finns i de billiga hundburarna på marknaden. Är du mycket prismedveten, men vill undvika de billigaste hundburarna från Kina? Välj då denna andra generationens hundbur från SafeCrate.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om SafeCrate Medium Premium

Hundburen SafeCrate Medium Premium är en nyare storlek, men har från början föredragits av människor med mindre hundar! Den är lite högre än storlek Small, vilket ger lite mer utrymme, och den sluttande baksidan gör att den utnyttjar utrymmet i bagageutrymmet mycket effektivare. Det perfekta hundburen för dig med en hund som är stor som en Cocker Spaniel eller kanske en Jack Russel Terrier?

Den mest optimala "lilla" transportburen, för även om den är lite större än den mindre modellen, tar den inte upp mer plats i bagageutrymmet, eftersom den är smartare designad - inklusive en sluttande baksida som utnyttjar utrymmet bakom sätena. Buren är i andra generationen, vilket innebär att den har elliptiska galler, så den inte låter under körning. Den är mycket enkel att sätta in och ta ut ur bilen, och de ytbehandlade sidorna är lätta att rengöra om en olycka skulle inträffa en dag, eller efter en regnig dag :) Kom också ihåg att lägga något i botten av buren, eftersom hundar ofta inte gillar hala ytor. Det kan till exempel vara en matta med halkfritt underlag: https://www.billige-hundebure.dk/luksustaeppe-med-skridsikkert-underlag

Specifikationer

Specifikationer för SafeCrate Medium Premium:
  Bredd: 50cm
  Djup: 75cm
  Höjd: 60cm
  Vikt: 11kg

Toppen
  Bredd: 50cm
  Djup: 45cm

Andra mått
  Avstånd från botten till dörren: 8cm
  Vinkel fram: 76grader
  Vinkel bak: 76grader

Material
  Galler: Aluminium
  Sidor: Ytbehandlade MDF

Vad ingår
  Hundbur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktyg

images
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk5 2014 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2. Gen KF 2017 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 
 

Allt om SafeCrate Medium Premium - 2:a Generation Hundbur


 SafeCrate Medium Premium - 2:a Generation Hundbur

Denna snygga hundbur från SafeCrate har solida, elliptiska och helt rasselfria aluminiumgaller. Låset är ett fjäderbelastat skjutlås som öppnas snabbt och enkelt.

Sidorna är vattenavvisande och lätta att rengöra och underhålla. Observera den låga vikten - superlätt att ta in och ut ur bilen.


  


Bruksanvisning:
SafeCrate 2-a generationen är superlätt och snabb att montera. Du behöver faktiskt bara 8 skruvar - och din nya hundbur är redo att användas. Verktyg och handbok medföljer i lådan. Om du vill ligga lite före kan du ladda ner monteringsanvisningen här eller titta på en video om hur du monterar den här.

Material:
Hundburar från SafeCrates andra generation består av två primära material. Stängerna är framställda av aluminiumprofiler och sidorna är ytbehandlade mdf-skivor. De är vattenavvisande

Underhåll:
SafeCrate hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Om du tar in och ut den ur bilen ofta behöver den efterdras två gånger om året - och dessutom skall du komma ihåg att torka av buren om den blir väldigt våt. Annars är det bara att sätta den i bilen och njuta av att använda den på de många resorna med hund och familj.

Garanti:
Precis som lagen kräver omfattas du naturligtvis av den normala garantin och reklamationsrätten. På samma sätt kan vi också hjälpa dig med reservdelar om behovet skulle uppstå under åren.

 
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk5 2014 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2. Gen KF 2017 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet