Min kundvagn

Mini Cart

4275

K9 Professionell Hundbur – Modell Hercules 20-b

10/10 Pro Hundebur Säkraste Hundbur
4 275,00 SEK

Specifikt om K9 Pro Model Hercules 20-b:
  Nödutgång, smutsavvisande matta, monteringsfästen
  Det säkraste hundburet
  Snygg design


Passar upp till:

Läs mer om K9 Professionell Hundbur – Modell Hercules 20-b.
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om K9 Professionell Hundbur – Modell Hercules 20-b

K9 Pro är dyr, men billig. Det du betalar extra för jämfört med våra andra märken får du i form av starkare material, bättre byggkvalitet, bättre och fler egenskaper och funktioner samt mer säkerhet för din hund. Den är utformad för att optimera utrymmet i bagageutrymmet, så att du får den perfekta lösningen för just din bil. K9 Pro har som den enda hundburen en nödutgång/evakueringslucka. Om du råkar ut för en olycka och blir påkörd bakifrån kan du lägga ner sätet och få ut hunden bakifrån. Lysande! Endast dyra material har använts - aluminium runt om - vilket inte bara ökar säkerheten och gör buren snygg, utan också gör den lättare att rengöra och underhålla. Du bör välja en K9 Pro hundbur om du vill ha det bästa. En hundbur som både du och hunden kommer att älska att använda och som kan följa hunden från ung till gammal.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om Hercules 20-b:

NYHET. Ny storlek som passar bättre för många bilägare som vill ha tillräckligt med plats för hunden utan att ta upp hela bagageutrymmet. Utvecklad i samarbete med hundägare. Har nödutgång, aluminiumstänger, starka aluminiumkompositsidor, smutsfritt matta med mera.
Specifikationer

Specifikationer för K9 Pro Hercules 19-b:
  Bredd: 60cm
  Djup: 72cm
  Höjd: 62cm
  Vikt: 16kg

Toppen
  Bredd: 56cm
  Djup: 39cm

Andra mått
  Avstånd från botten till dörren: 8cm
  Vinkel fram: 74grader
  Vinkel bak: 74grader

Material
  Galler: Aluminium
  Sidor: Aluminiumkomposit

Vad ingår
  Hundbur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktyg
  Nödutgång
  Halksäker matta i botten av buren
  Beslag til monteringsremmar

images
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B8 2008 -> 2016
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B9 2016 -> ?
 
 

Allt om K9 Professionell Hundbur – Modell Hercules 20-b


 K9 Professionell Hundbur – Modell Hercules 20-b

Denna K9 Pro är den bästa och säkraste hundburen du kan få för din hund. Solida material, bra byggkvalitet och en hundbur i av solid aluminium/aluminiumkomposit. Extra starkt skjutlås som är lätt att använda.

Platsbesparande design för optimal användning av bagageutrymmet.

Den måttframställda halkfria mattan gör det bekvämare för hunden och gör det samtidigt lättare att rengöra. Monteringsfästen för enkel fastsättning i bagageutrymmet.

Nödutgång för extra säkerhet, så att hunden kan ta sig ut även om den blir träffad bakifrån.

Underhållsfria material med lång livslängd.


  


Bruksanvisning:
Det är lätt, enkelt och snabbt att börja använda din nya hundbur från K9 Pro. Den kan faktiskt monteras utan verktyg. Du behöver bara en skruvmejsel - som ingår - för de små fästena där evakueringsluckorna finns. Vi har gjort en liten video som visar hur du steg för steg monterar buren. Om du föredrar en kopia av bruksanvisningen, kan du ladda ner den här. Kom ihåg att fästena för monteringsbanden skall vända utåt mot framsidan.

Material:
De robusta hundburarna från K9 Pro är tillverkade helt av aluminium. Stängerna är i ren aluminium och sidorna är framställda av aluminiumkomposit. De består av en sandwichpanel med brandhämmande material i mitten, täckt med aluminium.

Underhåll:
Eftersom hela buren är tillverkad av underhållsfritt aluminium, behöver du bara vara uppmärksam på om buren blir väldigt våt. Då måste den omgående torkas av. Om du tar in och ut den ur bilen ofta bör du kontrollera buren ett par gånger om året för att eventuellt efterdra den. Smutsmattan kan tas ur buren och sköljas av vid behov.

Garanti:
Om det mot förmodan skulle uppstå problem med din K9 Pro hundbur, skall du omgående kontakta oss. Du omfattas naturligtvis helt och hållet av de normala garantireglerna. Vi har också för god ordnings skull alltid småsaker till hands, till exempel extra monteringsfästen och lås för snabb expedition om olyckan skulle vara framme.

 
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B8 2008 -> 2016
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B9 2016 -> ?
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet