Min kundvagn

Mini Cart

2295

SafeCrate Double Small Premium - 2:a Generation Hundbur

OBS. Mindre repor kan förekomma 6/10 Standard kvalitet Prispresser
Specialpris 2 295,00 SEK Ordinarie pris 2 699,00 SEK

Specifikt om SafeCrate Double Small Premium:
 Löstagbar skiljevägg
 Låg vikt
 Lätt att öppna


Passar upp till:

Läs mer om SafeCrate Double Small Premium - 2:a Generation Hundbur.
- +
  Leverans 2-4 dagar
  Kvalitet från 1395,-
  2 veckors ångerrätt även om den har blivit monterad.
Tillgänglighet:I lager

Morten berättar om SafeCrate Double Small Premium - 2:a Generation Hundbur

SafeCrates andra generation hundburar (tidigare kallad SafeCrate Premium) är en avsevärd förbättring jämfört med den första generationen - och mycket bättre än de billiga burarna du kan få i t.ex. olika byggvaruhus/stormarknader. Här används inga tunna stänger som lätt kan böjas och skramlar under körning. Buren är inte uppbyggd av 1000 delar. Den monteras faktiskt med endast 8 skruvar. På max 10 minuter får du en riktigt bra grundbur, utan alla barnsjukdomar som ofta finns i de billiga hundburarna på marknaden. Är du mycket prismedveten, men vill undvika de billigaste hundburarna från Kina? Välj då denna andra generationens hundbur från SafeCrate.

Morten fra Billige-hundebure.dk
Detaljer

De som älskar hundar - ÄLSKAR Billiga-Hundburar.se Läs själv ett urval:"

 

Review marketing by Endorsal

Vill du se fler recensioner? Kolla vår Wall Of Love:här ♥

 

Mer om SafeCrate Double Small Premium

En fantastisk hundetransportbur for deg med 2 mindre eller mellomstore hunder. Det er stort nok (89 cm bredt) for 2 hunder, men samtidig lite nok (69 cm dyp) for å passe i bagasjerommet på de fleste stasjonsvogner. Med 2 dører sikrer du enkel tilgang for begge hunder, som raskt og enkelt kan komme inn og ut av buret.

SafeCrate Double Small Premium (2. generasjon) er et fantastisk valg for deg med 2 hunder. Hundeburet sikrer både deg, medpassasjerene og selvfølgelig hundene når dere kjører bil.

Det er bygget med tanke på enkel inn- og utlasting av bilen hvis du ikke ønsker at det skal være der permanent, eller hvis du bare har hundene med av og til.

Dette doble hundeburet er laget for transport av hunder i bilen. Det betyr at både sikkerheten og komforten er i toppklasse. Praktisk sett er dette sikret ved at sidene er laget av overflatebehandlet MDF-plater. Øverst på begge sider, bak og hele forsiden er laget av aluminiumsprofiler. Dette gir ikke bare et flott utseende, men sikrer også god luftsirkulasjon for hundene samtidig som de kan holde et øye med hva som skjer under kjøringen.

Specifikationer

Specifikationer för SafeCrate Double Small Premium:
  Bredd: 89cm
  Djup: 69cm
  Höjd: 50cm
  Vikt: 14kg

Toppen
  Bredd: 80,5cm
  Djup: 46cm

Andra mått
  Avstånd från botten till dörren: 8cm
  Vinkel fram: 76grader
  Vinkel bak: 76grader

Material
  Galler: Aluminium
  Sidor: Ytbehandlade MDF

Vad ingår
  Hundbur
  Monteringsanvisning
  Monteringsverktyg

images
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B8 2008 -> 2016
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B9 2016 -> ?
 
 

Allt om SafeCrate Double Small Premium - 2:a Generation Hundbur


 SafeCrate Double Small Premium - 2:a Generation Hundbur

Denna snygga hundbur från SafeCrate har solida, elliptiska och helt rasselfria aluminiumgaller. Låset är ett fjäderbelastat skjutlås som öppnas snabbt och enkelt.

Sidorna är vattenavvisande och lätta att rengöra och underhålla. Observera den låga vikten - superlätt att ta in och ut ur bilen.


  


Bruksanvisning:
SafeCrate 2-a generationen är superlätt och snabb att montera. Du behöver faktiskt bara 8 skruvar - och din nya hundbur är redo att användas. Verktyg och handbok medföljer i lådan. Om du vill ligga lite före kan du ladda ner monteringsanvisningen här eller titta på en video om hur du monterar den här.

Material:
Hundburar från SafeCrates andra generation består av två primära material. Stängerna är framställda av aluminiumprofiler och sidorna är ytbehandlade mdf-skivor. De är vattenavvisande

Underhåll:
SafeCrate hundburar är praktiskt taget underhållsfria. Om du tar in och ut den ur bilen ofta behöver den efterdras två gånger om året - och dessutom skall du komma ihåg att torka av buren om den blir väldigt våt. Annars är det bara att sätta den i bilen och njuta av att använda den på de många resorna med hund och familj.

Garanti:
Precis som lagen kräver omfattas du naturligtvis av den normala garantin och reklamationsrätten. På samma sätt kan vi också hjälpa dig med reservdelar om behovet skulle uppstå under åren.

 
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/Mk4 2007 -> 2014
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/2019 -> ?
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B8 2008 -> 2016
 Ford/Mondeo Kombi (ej hybrid)/B9 2016 -> ?
 
 

Vi hjälper dig gärna

Vi vill så gärna att du får den perfekta drömhundburen, som både du, din familj och er fyrbenta vän kommer att ÄLSKA i många år framöver. Hur kan vi hjälpa till? Är du osäker på vad som passar? Vet du inte hur du vänjer din hund vid att åka i hundburen? Osäker på om du köper kvalitet eller skräp? Tveka inte att kontakta oss. Inga frågor är för små, och vi ÄLSKAR ATT HJÄLPA :)

Full trygghet vid köp hos oss

I 10 år har vi erbjudit enkel utökad retur eller byte. Den största oron vi hör är om hundburen passar i bilen. Så det är helt okej att du monterar buren och upptäcker att den antingen inte passar för hund eller bil. Då skickar du tillbaka buren och får antingen en annan eller pengarna tillbaka. Kontakta vår kundservice så vägleder de dig.

Vi testar alla bilar vi kan komma åt, så att du exakt vet vilka hundburar som passar. Vi gör vårt bästa för att förklara skillnaden mellan de varumärken vi säljer, och vi har en stor innehållsvärld med tips och råd allt från hur du lär din hund att vara i hundburen, till hur stor hundburen ska vara. Det skulle vara en ära om du köper hundbur från oss. Det är vår stora passion.

 

 hej@billiga-hundburar.se

 

Morten - ägare av billiga-hundburar.se
 

Har du valt rätt bur efter dina behov?


SafeCrate


Tillräckligt bra för de flesta. Riktigt mycket hundbur för pengarna. Om SafeCrate var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Volkswagen.


För dig som...

 • Vill göra ett bra köpl
 • Inte vill betala för mycket
 • Inte har behov för dyrare lösningar

1. 2. & 3. Generation:
 • 1. Generation: Har utgått. Rasslade och inte säkra
 • 2. Generation: Bra grundburar
 • 3. Generation: Många förbättringar - rekommenderas.
 

ELITE


Elite hundburar. Bättre material och fler funktioner. Om B-safe var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Audi.i.


För dig som...

 • Vill ha lyx till ett rimligt pris
 • Uppskattar kvalitet
 • Vill kunna låsa hundburen

Specifikationer:
 • Sublim byggkvalitet
 • Säkrare
 • Tillbehörspaket ingår i priset
 

K9 Pro


Säkraste hundburar. Extremt starka, lyxiga hundburar för den kräsne. Om K9 Pro var ett bilmärke, skulle de motsvara till exempel Rolls Royce.


För dig som...

 • Vill ha nödutgång
 • Vill spara utrymme i bagagerummet
 • Vill ha den säkraste hundburen

Specifikationer:
 • Proffsens val
 • Helt i aluminium & Aluminiumskomposit
 • Fokus på säkerhet